Gå til handlekorga
Produkt: 0 Sum: kr 0,-
Per Inge Torkelsen
Foto: Tommy Ellingsen

Per Inge Torkelsen

(f. 1953) er komikar, skodespelar, forfattar, radiokåsør, politikar og sjølverklært klovn. Han har gitt ut fleire bøker, mellom anna Den store, stygge eldre boka og Ikkje heilt rektige.
print

Fleire bøker frå Per Inge Torkelsen

Den store, stygge Per Inge
kr 349,-
Alle store artistar har best of-samlingar. Dette er den definitive gaiden til det beste og mest morosame til ein av dei store norske humoristane.
Ikkje heilt rektige
kr 279,-
I denne sjølvbiografiske boka fortel Per Inge Torkelsen om oppvekst og liv i Stavanger, om hendingar som har forma han. Dei sprelske anekdotene gir eit bilete av mannen Per Inge Torkelsen som har vore ein fargeklatt i norsk humor og samfunnsdebatt i ei årrekkje.
Gledelig røyk og godt nyttår
kr 339,-
Kva er det med desse ein og ein halv million nordmennene som tek seg ein røyk kvar dag? Røyking er skadeleg! Du kan svi av deg luggen om ikkje flamma på lighteren er rett justert.
Det gjekk på engelsk og norsk
kr 359,-
Det gjekk på engelsk og norsk e pop-, rock- og kulturhistorie i ett, fra en forfattartrio så fekk med seg ulige sider av popeventyret. Og som blei merkte for livet.
Den store, stygge eldreboka
kr 0,-
-Eg provosere?, seier Per Inge Torkelsen i Den store stygge eldreboka. Og det er mange som vert provosert. Aldri har eldregenerasjonen betre enn nå, samtidig som dei sutrar meir nokon gong, hevdar forfattaren.
Den store norske doboka
kr 150,-
"Du går på do to gonger te dagen. I løbet av 75 år går du på do 54 750 ganger og du sidde der i 4 662 timar. Så du treng skikkeligt lesestoff. Her er det." (sitat frå baksideteksten). Boka tek opp tabuemnet å gå på do på ein humoristisk måte. Med litteraturliste. Billigutgåve.
O jul med din vrede
kr 250,-
Boka er ei gåvepakke til alle som meiner det er mykje å le av i jula. Per Inge Torkelsen har pakka inn alternative julekort, nye julesongar, julenissekurs, friske skildringar av julebord, julemåltid, julegåvekjøp og anna humoristisk julesnadder. Stavanger-klovnen er i lattermildt julehumør, og skriv om høgtida på ein slik måte at juletreet mistar alle nålene og tante Agata set mandelen i halsen. Dette er Per Inges femtande bok, og den første der både Jesus, Gud, julenissen og Niss Norway er med på same tid.
kr 233,-
Alle har høyrt vitsar om gravferder, kyrkjegardar, død og fordervelse. Mange av desse vitsane er gode, og mange av dei er nyttige. På ny og på ny blir vi overraska når vi treffer lidande menneske som har evna til å le og vitse med sin eigen situasjon. I denne boka står det mykje om død og gravferd, frå vår eiga tid, frå gamletida og den steingamle tida, og frå den store verda. Skikkar og ritual, episodar og historier, dødsannonsar og gravsteinar, talar og songar, prestar og arvingar. Alt er pakka inn i Per Inges makelause fabuleringar over det forunderlege. Med litteraturliste.
kr 250,-
Korleis skal ein flørte, eller heller: Korleis skal ein ikkje flørte? Kor mange fallgruver kan ein eigentleg gå i i forholdet til det andre kjønnet? Forfattaren og humoristen Per Inge Torkelsen gjer oss velmeinte råd og ser med skeivt blikk på eigne og andres erfaringar - frå barndom, ungdom, forlovelsestid og bryllaup, og og litt på det som sidan måtte kome. Illustrert.
Vitseboka for smore og stå
kr 100,-
Her er ei samling gamle vitsar om alt mellom himmel og jord: Elefantvitsar, svenskevitsar, kannibalvitsar, dyrevitsar m.m. Boka er ei samleutgåve av "Er det nokon vits?" og "Kva er vitsen?"
kr 250,-
Humoristisk bok med alvorleg undertone om injurisaker, og med framlegg til injurierande utsegner. Illustrert.
kr 253,-
I denne boka tek Torkelsen eit oppgjer med alt det som idretten fører med seg av tåpelegheiter, og all den slåsing med pengar og ressursar som idretten står for. Her er faktiske opplysningar, historier og vitsar. Illustrert.
Blaute vitsar
kr 100,-
Her er nok ei samling vitsar for barn, like vittige som før. Illustrert.
kr 59,-
Ei ny samling vitsar for barn fra den kjende humoristen, tryllekunstnaren og doeksperten Per Inge.
kr 201,-
"Du går på do to gonger te dagen. I løbet av 75 år går du på do 54 750 ganger og du sidde der i 4 662 timar. Så du treng skikkeligt lesestoff. Her er det." (sitat frå baksideteksten). Boka tek opp tabuemnet å gå på do på ein humoristisk måte. Med litteraturliste.

Siste bok

Humor e heile vitsen
kr 149,-

Eg ska begeistra deg. Eg ska få deg i godt humør, enten du vil eller ei. Eg ska servera någen kjekke historiar; snåle, tankevekkande, løgne, og anderledes. Eg...

Samlaget

P.b. 4672 - 0562 Oslo

Besøksadr: Mariboes gate 13