Gå til handlekorga
Produkt: 0 Sum: kr 0,-
Gunda Djupvik
Foto: Tove K. Breistein

Gunda Djupvik

(f. 1966) er profilert matbloggar og skribent. Ho bloggar på altgodt.no.

Ho har også laga kokebøkene Smalhans. Sunn, god og rimeleg mat (2011) og Sylting og safting heile året (2012).

Djupvik er frå Leikong på Sunnmøre, er utdanna jurist og bur og arbeider no i Oslo.

print

Fleire bøker frå Gunda Djupvik

Sylting og safting
kr 369,-
I denne boka får du inspirasjon til å safte og sylte på gamle og nye måtar. Vi syltar med frukt og bær frå både hagen, butikken og skogen, og tilset krydder og utradisjonelle smakar.
Smalhans
kr 299,-
Det er viktig å ete god mat i tronge tider ‒ då treng ein det mest!

Siste bok

Ball, klubb og komle med dott
kr 369,-

Potetball har vore populær husmannskost over heile landet, og kvar landsdel har sin favoritt. Kompe, komle, klubb, krumme, kompedøse, ruter eller risk – alle er namn på...